Hm, nehéz megfogalmazni ezt a fajta masszázst.

Olvashatsz sok mindent a masszázs jótékony hatásairól.

Ez a fajta masszázs, kicsivel több mint testi megtapasztalás, mivel a lélek is folyamatosan oldódik, az érintés hatására.

Testileg-Lelkileg oldjuk, a berögzüléseket, mintákat, elakadásokat, mind azt ami meghatározza jelenlegi életed!

Mindenki, másképp, máshogyan és megfogalmazhatatlannak tartja ami vele történik a MOST-ban!

A Lélekemelő masszázs egyfajta mitikus rituálé, az érzéki energiák kiterjesztésének művészete.

A masszázs egésze azon az alapelven nyugszik, hogy a test, a szellem és a lélek egy egységet alkotnak.

A masszázs, önmegismerésről, testtudatosságról, egy mély érzéki megtapasztalásáról szól!

Belső vágyaid, érzéseid, érzékiséged, befogadásod, nyitottságod támogat, abban, hogy minél mélyebben átszellemülj a pillanatban és átéld a lélek érintését, testen keresztül.

A masszázs során, csakra tisztítás, aura tisztítás a test finom, lágy érintése, és a különböző masszázs technikák ötvözése történik.

A léleknek alapvető igénye van az érintésre, a masszázzsal támogatlak ebben.

Gyere, hogy közelebb kerülj Lelkedhez, Önmagadhoz, élethelyzeted megoldásához.

Hatásai:

Amikor megérintenek, simogatnak, masszíroznak minket, akkor a szervezetünkben komplex folyamatok játszódnak le.

Az érintés hatására információk sokasága áramlik át a testünkön.

A bőr teljes felületén kétmilliárd szabad idegvégződés található, és ezek csak egyik típusát jelentik az emberi testben rejtőző tapintási szenzoroknak.

A látásunkhoz vagy a hallásunkhoz mérve a tapintásérzékünk sokkal komplexebb.

Ezeket a tapintási receptorokat – szemben mondjuk a szaglással – nem tudjuk figyelmen kívül hagyni vagy teljesen kikapcsolni, sem alvás közben, sem éber állapotban.

Azt ma már jól tudjuk, hogy az érintési ingerek hatására hormonok egész sora választódik ki.

Közéjük tartozik például a kötődés hormonjaként is emlegetett oxitocin, amely lelassítja a szívfrekvenciát, azaz csökkenti szívünk percenkénti összehúzódásainak számát, ellazítja az izomzatot, serkenti a növekedési folyamatot, és depresszióellenes tulajdonsága is van.

Nem csoda, hogy olyan népszerűek manapság a különféle masszázstechnikák, hiszen jóvoltukból is ezeket a hatásokat tapasztaljuk meg.

A megfelelő érintés, masszírozás képes a testet ellazítani, így az izomfeszültségeket feloldani, ami hozzájárul a tudatalattiban elraktározott energiáknak a felszabadításához.

Aki masszázsban részesül, érzi, ahogy izmai megnyúlnak, mintha a fizikai térben általuk elfoglalt térfogat szemmel láthatóan megnőne.

A masszázs alatt kitágul az érzékelés, ellazul az elme.

Az energiák felébrednek és elárasztják az egész testet.

A Lélekemelő masszázs, sokkal finomabb, odafigyelőbb, beleérzőbb, szeretettel teljesebb, szinte művészi.

A masszázs alatt, egy elengedett, bizalommal és tiszteletteljes állapot kialakítására törekszem.

Lélekemelő masszázs lényege: hogy testi, szellemi, lelki energiáit harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa.

A Lélekemelő masszázs feloldja a feszültséget, a blokkokat, serkenti a vér- és nyirokkeringést.

A terápia során a test átmelegszik, könnyeddé válik, az idegek kisimulnak, szabaddá válik a légzés.

Az Életenergia, a Teremtő erő energiája, Angyali energiák, Reiki, mindenkinél más és más energiát használok, aminek a harmonikus áramlása hozzásegít a boldog, kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez.

Ne legyenek elvárásaid se a masszázzsal, se magaddal szemben.

Egyszerűen csak éld meg.

Szívvel-lélekkel és maximális odafigyeléssel vagyok jelen miközben adok.

Szeretettel várom a Találkozást!

Egy Utazásra hívlak, Test-Lélek-Szellem Harmóniájában a Lélekemelő Masszázson és Meditáción keresztül!

A Lélekemelő masszázs hatásai, menü pont alatt olvashatod, mi is az ami történik veled, a masszázs alatt

Csak is rajtad múlik, hogy az adott pillanatban mit élsz meg a masszázs során, de ezt még, fokozhatjuk Csak is rajtad múlik, hogy az adott pillanatban mit élsz meg a masszázs során, de ezt még,

egy vezetett, imaginnációval, vezetett gyakorlattal, ami támogathat, abban, hogy még mélyebben, szinteken is oldjuk, a berögzüléseket, mintákat, elakadásokat, mind azt ami meghatározza jelenlegi életed!

Meditáció, relaxálás, masszázs, lélek oldás, feltöltődés, pozitivitás, erőlét, öröm, boldogság ami várhat rád, a masszázs után

Köszönöm Bizalmad, Amennyiben Utazó Társad Lehetek!

Beszélgessünk, Lélek Utazzunk, Meditációval, Masszázzsal!

Életünk során rengeteg olyan kellemetlenség ér bennünket, amelyek a tudat legmélyén raktározódnak el: traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, lelkiismereti problémák, amelyek – bár tudatosan már rég elfeledkeztünk róluk – még évek múlva is mérgezik a testünket és a lelkünket.

Az ilyen blokkok akadályozzák a test és a lélek szabad energiaáramlását, ez pedig érzelmi gátlásokat, frusztrációkat, önértékelési zavarokat válthat ki, de akár testi tüneteket is okozhat. Gyakran nem is tudjuk, hogy mi áll mindennapi panaszaink hátterében.

Ahogy azonban a lélek hat a testre, úgy a test is hat a lélekre:

A megfelelő speciális módszerekkel feloldhatók a lelki blokkok, ily módon oldottabbá, életerősebbé válhatunk, és feltöltődhetünk energiával, önbizalommal, hirtelen egész más szemszögből kezdjük nézni az életünket, a mindig ugyanúgy ismétlődő helyzeteket.

Angyali energiákkal :Ez egy tisztító, lazító, blokkoldó és egyben energetizáló kezelés, öngyógyító folyamatok beindulását segíti a lelki és érzelmi problémák, nehézségek, valamint a stressz feloldását, az aura és a csakrák tisztulását, energetizálását növeli a belső látást, az intuíciót.

Jelenleg csak készpénzzel lehetséges a fizetés.

Bejelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges:

Telefonszám  +36 70 216 4604

Email.: vizitunde@tundermasszazs.hu

Hogyan fog az életem változni a Munay-Ki-val?

  • A Munay-Ki kilenc beavatási rituáléból áll, amik segítenek “megemelni rezgésszintedet”.
  • Mélyebb lelki kapcsolatokat alakítasz ki. Könnyebben meglátod majd a “teljes képet” és az életet egy magasabb perspektívából fogod szemlélni.
  • Egyre jobban azzá válsz, aki igazából lenni szeretnél: a ‘lelki önmagad’, a bölcsebb éned, az Isteni önmagad.
  • Életcélod világossá válik előtted, s követni fogod, ami örömet okoz neked.
  • Könnyebben fogsz egy magasabb bölcsességből, szeretetből, békéből, harmóniából és tisztaságból kiindulva élni.
  • Tudod ki vagy és szereted is azt.
  • Könnyebben zárod ki azokat a dolgokat az életedből, amik nem működnek.
  • Csodálatos módon megváltozol. A világ csodálatos módon megváltozik körülötted.
  • Az életed könnyebben áramlik majd és felfigyelsz a téged körülvevő csodálatos dolgokra.
  • Elkezded igazából tudni, hogy “Minden Rendben Van” 

A Beavatási Rítusok

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

E rituálé, összeköt téged fényes teremtmények generációival. Ők a múlt Földőrzői, akik eljönnek, hogy személyes transzformációdban segítségedre legyenek. Temérdek spirituális segítség érhető el és ezek a fényes teremtmények dolgoznak veled, miközben alszol vagy meditálsz, feldolgozásra kerül a múlt és egyben őseink sebeit. Ezen rítus egyben felébreszti a ősi segítő energiát kezedben.

Második Rítus: Az Erő Sávjai

A második rítus öt energia sávot tartalmaz, a földet, levegőt, tüzet, vizet és a tiszta fényt reprezentálva. Eme sávok a Fénylő Energia Testedbe kerülnek elhelyezésre, és mint egy filter, bontják le az öt elem egyikére az összes negatív energiát, ami feléd közeledik, így ezen energiák táplálni tudnak téged. Az Erő Sávjai mindig be vannak kapcsolva, így a negatív energiák rögtön visszacsapódnak rólad. A világban, ami tele van félelemmel, a sávok nélkülözhetetlen védettséget biztosítanak.

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus

Amiben hét archetípust kapsz a csakráidba. Eme archetípusok, mint magok kerülnek beültetésre. Ezek a magok tűzzel lesznek csíráztatva, amihez több tűz szertartást kell végrehajtanod, hogy felébreszd őket és segíts nekik nőni. Ezek után, segítenek a lelki salakanyagokat megtisztítani, melyek a csakráidban halmozódtak föl, így azok eredeti, szivárványszíneikben tudnak majd ragyogni. E rituálé segít, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa

E rítus fény utakat helyez el, melyek összekötik a látókérget a harmadik szem és a szív csakrával. A rítus felébreszti a benned rejlő látnokot és a képességet, hogy érzékeld az energia láthatatlan világát és a lelkeket.

Ötödik Rítus: Napőrzők (Daykeeper’s) Rítusa

A rítus mestergyógyítók generációival köt téged össze, a múlt Daykeeper-jeivel azaz Napőrzőivel. Ők képesek segítségül hívni az ősi szent helyeket, mint például a Machu Picchu vagy Stonehange, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak a földre. Ezek a Napőrzők hívják a Napot minden nap, hogy felkeljen és lenyugodjon. Képesek az embereket harmóniába hozni az Anya Földdel. A Napőrzők voltak a gyógyítók (curanderos), a gyógynövény szakértők és a bábák is, akik a születésnél és a halálnál jelen voltak. Általában nők voltak és nagy tudással rendelkeztek a föld női vonásairól. Ezzel a rituáléval elkezded a belső nőiességed megélését és segít, hogy átlépd félelmeidet és békében éld mindennapjaidat.

Hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa

Összeköt téged fényes teremtmények generációival a múltból és a jövőből. A legenda szerint az ősi bölcsesség a magas hegységekben lakozik. Ez a rituálé a hófedte csúcsokkal van kapcsolatban, az erő szent helyeivel, ahol a felséges dolgokkal lehet találkozni. Ez a rituálé a belső férfiasságod gyógyulását segít elő. Hozzájárul, hogy kilépj az időből, s megtapasztald az időtlenséget. A Bölcsességőrzők generációja gyógyító férfiak és nők, a múltból, aki legyőzték a halált és kiléptek az időből. A Bölcsességőrzők dolga, hogy megvédjék a gyógyítás tanait és, hogy megosszák azokat másokkal, amikor időszerű és megfelelő.

Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa

A rítus összeköt téged az arkangyalokkal, akik a galaxisunk védelmezői. A Földőrzők, akik az összes élet védelmezői a Földön, ezen őrangyalok közvetlen védelme alatt állnak, s meg tudják idézni erejüket, bármely szituációban, amikor szükség van rá, hogy gyógyulást és egyensúlyt hozzanak. A Földőrzők rítusa segít elsajátítani a látnokok képességét és valóssággá álmodni a világot. A rituálé összeköt téged a csillagokkal és a Nappal, a helyi csillagunkkal.

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

E rítus biztonságban átjuttat téged a beszélt változásokon, amik 2012-ben, vagy akörül jönnek majd. Mikor részesülsz ebben a rituáléban, fizikailag elkezdesz Homo Luminoussá válni, lelassul öregedésed, DNS-ed új információkkal gazdagodik, és jobban ellenállóbbá válsz a betegségekre.

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő-fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. E rituálé 2006 nyarán lett elhozva nekünk andoki Inka Idősöktől, azelőtt még sosem volt elérhető a földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ‘Krisztus vagy Buddha Tudatukat’ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de soha nem volt lehetséges, hogy eme megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen máig.

+1 Tizedik rítus: Anyaméh Rítusa

2014. októberében vált elérhetővé egy új rítus, melynek neve az Anyaméh-Rítusa (The Rite of the Womb).

Dr. Alberto Villoldo hozta el Nyugatra a Munay-Ki rítusokat 2006-ban (www.munay-ki.org).
Orvos antropológusként éveken át dolgozott először az Amazonas mentén élő sámánokkal, később pedig a laika-kkal, az inkák leszármazottaival. 

Kérdésed van? Üzenj Nekem!