2000-től Foglalkozom tudatosan önmagam a Szellemi szféra /Angyalok/ Reiki, Önismeret, Deeksha Áldásadó, Tantra, Masszázs, megismerésével, alkalmazásával, átadásával.

2002-ben volt az első Önismereti – Angyalkommunikációs tanfolyamom és 8 évig az életem meghatározó része – munkája volt. Közben magánéleti változások történtek, melyek sok mindenben megváltoztattak. Már nem csak a szellemiség, lelkiség foglalkoztatott, ha nem a fizikai életem, testiségem megismerése is.

 Test tudatosságom, saját fizikai testem megismerésével, elfogadásával, szeretésével kezdődött. Egyre jobban és mélyebben ismerkedtem saját korlátaimmal, mintáimmal, blokkjaimmal, vágyaimmal.

Itt lépett be a masszázs. Kis lépésekkel haladtam előre, a frissítő masszázstól egészen a Tantra, majd a Lélekemelő masszázsig, melyek egy csodálatosan szabad, önelfogadásig vezettek. Az energiák megismerése, megtapasztalása, áramoltatása, eddig is az életem része volt, de most már test, lélek, szellem hármasságával, hozta meg számomra az igazi szabadságot lelkemnek az életemben.

 Szeretettel élem, közvetítem az önismeret művészetét, melyben folyamatosan tanulok, fejlődők, a vendégeim által is, de első sorban saját megtapasztalásaimból merítkezem.

 Önismereti programokat tartok,  ahol ismerkedhetsz, kapcsolódhatsz önmagaddal, és másokkal, nyitottan, minden elvárás nélkül!

Megtapasztalhatod, korlátaidat, mintáidat, félelmeidet, örömödet, boldogságodat, intimitásod, játékosságodat, belsőgyermekedet.

Tarts velem egy csodálatos utazáson, test, lélek, szellem harmóniájában!

Szeretettel várom a Találkozást Veszprémben!

Vizi Tünde / Tündér /

Bejelentkezés: +36 70 216 4604

E-mail: vizitunde@tundermasszazs.hu

Kérdésed van? Üzenj Nekem!